kylmä, siis tuottava.

Teollisuuden prosessijäähdytys ja tilajäähdytys

Teollinen valmistus tuottaa useimmiten lämpöä. Ja missä on lämpöä, siellä tarvitaan kylmää. Teollisuuslaitosten prosessijäähdytys ja tilajäähdytys varmistavat tuotannon sujuvuuden ja työntekijöiden jaksamisen. Huollamme myös asentamamme kohteet. Näin tuotanto pyörii eivätkä vääräleuat pääse kutsumaan laitosta hikipajaksi.

Kylmälaitteiden ja jäähdytyskoneiden asennus tuotantoon ja jalostukseen

Kylmäkolmonen on urakoinut, asentanut ja huoltanut teollisuuden prosessi- ja tilajäähdytysjärjestelmiä ja vuodesta 1986. Lähes 40 vuoden ajan olemme kerryttäneet kokemustamme erilaisista jäähdytysratkaisuista ja voimme tuoda tämän kokemuksen käyttöösi jäähdytysurakan yhteydessä. Oli kyseessä prosessin jäähdyttäminen tai valmiiden tuotteiden jäähdytys pakkauslämpötilaan - tai elintarviketeollisuuden kylmäprosessit - me autamme laitevalinnoissa, mitoituksessa ja asennuksissa.Tarjoamme asentamiimme kohteisiin huoltosopimuksen: saat ylläpitohuollon ja tarkastukset sekä priorisoitua apua, jos laitteistossa tulee joskus toiminnallisia ongelmia.

Pitkän kokemus, laaja ammattitaito ja yli 30 tekijää takaavat, että pystymme hoitamaan suuretkin teollisuuden kylmäprojektit alusta loppuun. Asiantuntemuksemme ja kertynyt kokemus auttavat myös sopivien kylmälaitteiden valinnassa kohteeseen ja oma laskentamme varmistaa, että laitteisto on oikein mitoitettu ja toimintavarma.

Myymme ja asennamme kaikenlaiset jäähdytysjärjestelmät merkistä riippumatta. Suoritamme itse myös jäähdytyskoneiden ja kylmäjärjestelmien asennuksiin liittyvät sähkö- ja putkityöt, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan palvelun avaimet käteen. Huolehdimme tarvittaessa kaikista kuljetuksista, nostoista ja teemme muut tarvittavat aputyöt.

Ennen uuden projektin alkua tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Otamme tarvittavia kuvia ja teemme saatujen tietojen perusteella projektista tarjouksen. Ota meihin yhteyttä kaikissa jäähdytystarpeissasi, niin selvitetään yhdessä parhaat ja toimivimmat ratkaisut kohteeseesi. Toimitamme mitä tahansa konemerkkiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jäähdytyskoneella, jota kutsutaan myös nimellä vedenjäähdytyskone (vjk), pystytään tarpeen mukaan jäähdyttämään esimerkiksi kokonaisia toimistorakennuksia ja serverihuoneita. Jäähdytyskoneita on olemassa pienistä, kanttiinsa yhden metrin pituisista, jopa linja-auton kokoisiin laitteisiin. Vedenjäähdytyskone kierrättää nimensä mukaan vettä, jonka avulla tilat jäähdytetään.

Kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto teollisuuskohteissa

Teollisuuden jäähdytysjärjestelmähuolloissa ennakointi tuo varmuutta ja vähentää taloudellisia ja turvallisuusriskejä. Kun laitteet huolletaan säännöllisesti, havaitaan mahdolliset viat tai toiminnan heikentyminen ajoissa ja niihin voidaan puuttua. Huoltamaton kylmälaite useimmiten jatkaa toimintaansa myös vajaatoimintaisena, jolloin sen energiankulutus nousee, lämmöntuotanto lisääntyy ja toimintavarmuus laskee laitteen tehdessä enemmän työtä halutun lämpötilan säilyttämiseksi. Tämä voi johtaa laitteen elinajan lyhenemiseen ja lopulta hajoamiseen. Täten laitteita kannattaa huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti – säännöllinen huolto on laitteen elinkaaren kannalta myös ekologisin ratkaisu. Emme voi mitenkään korostaa tarpeeksi ennakoivan huollon ja säännöllisen tarkastuksen merkitystä kriittiselle kylmäinfralle. Kriittistä kylmää tuottavan laitteen tarkastusväli tuleekin mitoittaa siten, että kaikki mahdolliset toiminnan heikkenemiset voidaan havaita ajoissa ja tehdä tarvittava laitteen uusiminen suunnitelmallisesti vaarantamatta prosesseja.

Teollisuuden jäähdytyskone- ja kylmäjärjestelmähuolloissa tarvittavat varaosat on yleensä mahdollista saada nopeasti joko jo asentajan käsivarastosta, omasta keskusvarastostamme tai pääkaupunkiseudun monista tukkuliikkeistä. Pystymme myös ratkaisemaan useimmat vanhojen järjestelmien ongelmia tilanteissa, joissa laitteiston varaosia ei ole enää saatavilla. Näissä tilanteissa on kuitenkin olennaista aloittaa uuden laitteen hankinnan suunnittelu ja tihentää tarkastusväliä. Kerromme tilaajalle työssä ilmenneistä ongelmista ja etsimme niihin yhdessä parhaiten kohteeseen sopivan ratkaisun ja järjestelmän.

Huoltosopimus yksinkertaistaa kylmälaitehuoltoa

Huoltosopimus tuo mielenrauhaa teollisuuteen. Sovimme jäähdytysjärjestelmän huoltosopimuksessa säännölliset toimenpiteet tarkastuksineen ja määräaikaishuoltoineen. Sopimuksessa määritellään reagointiaika hälytyksissä, kun laitteisto vioittuu. Sopimusasiakkaiden hälytykset ovat aina priorisoituja, ne menevät keikkatöiden ja sopimuksettomien hätätöiden edelle. Tämä on ensiarvoisen tärkeää prosesseissa, joiden alasajo tai käynnistäminen on kallista ja aikaavievää.

Kun kylmälaite- ja jäähdytysärjestelmät on tarkastettu ja huollettu säännöllisesti ja hätäapua saa hetkessä paikalle, tuotannon riskit ovat hallinnassa.

Kylmälaitehuollot

Soita ja me tulemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa huolto  

Kylmälaiteasennus

Teollisuus, terveydenhuolto, kiinteistöt, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat, suurkeittiöt, julkiset tilat... minne ikinä tarvitset kylmälaitetta, me asennamme sen.

Pyydä tarjous

Kylmä työ, lämmin jengi

Etsimme joukkoomme kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien osaajia.

Tule töihin

Hyvässä leimassa