Kylmälaite-huolto

Tilaa huolto  

Hyvin huollettu laite kestää pidempään

Kylmälaitehuolloissa ennakointi tuo varmuutta ja säästöjä. Kun laitteet huolletaan säännöllisesti, havaitaan mahdolliset viat tai toiminnan heikentyminen ajoissa ja niihin voidaan puuttua. Huoltamaton kylmälaite useimmiten jatkaa toimintaansa jonkin aikaa myös vajaatoimintaisena, jolloin sen energiankulutus nousee, lämmöntuotanto lisääntyy ja toimintavarmuus laskee laitteen tehdessä enemmän työtä halutun lämpötilan säilyttämiseksi. Tämä voi johtaa laitteen elinajan lyhenemiseen ja lopulta hajoamiseen. Täten laitteita kannattaa huoltaa säännöllisesti – säännöllinen huolto on laitteen elinkaaren kannalta myös ekologisin ratkaisu.

Miksi tilata kylmälaitehuolto Kylmäkolmoselta?

Olemme pääkaupunkiseudun luotettava ja nopea toimija. Saat meidän paikalle nopeasti yhdellä puhelinsoitolla kellonaikaan katsomatta. 24/7-palvelumme kattaa kaikki kylmälaitemerkit ja järjestelmät, pois lukien ammoniakkijärjestelmät. Huollamme niin mukavuuskylmää, tuoteturvallisuuskylmää, prosessikylmää ja tilajäähdytystä. Palveluitamme käyttävät mm.  kauppaketjut, tukkurit, teollisuuslaitokset, sairaalat, suurkeittiöt, hotellit ja logistiikkakeskukset.

Kylmälaitehuollossa tarvittavat varaosat on yleensä mahdollista saada nopeasti joko jo asentajan käsivarastosta, omasta keskusvarastostamme tai pääkaupunkiseudun monista tukkuliikkeistä. Innovatiivisuutemme ansiosta löydämme yleensä aina jonkin ratkaisun, jotta laite saadaan taas toimimaan, jos tarvittavaa varaosaa ei jostain syystä ole vielä taikka enää saatavilla.

Kylmävarastoinnissa terveystarkastaja saattaa vaatia lämpötilaseurannan omavalvontaa. Toimitamme laitteet, joissa kone kerää automaattisesti tiedot ylös kirjanpitoa varten. Toimitamme myös jo olemassa oleviin laitteisiin erillisiä omavalvontalaitteita. Monesti laitteen modernisointi samalla voi olla järkevää. Uusien laitteiden ollessa kyseessä, on hyvä valita sellaiset, joissa seuranta on integroituna tai joissa on vähintään optio seurannalle.

Miten tilaan kylmälaitehuollon?

Tilaustapa riippuu kiireellisyydestä. Jos kyseessä on kriittinen järjestelmä joka pitäisi saada nopeasti kuntoon, soita. Soitto on paras ratkaisu kaikkiin töihin, joissa huoltoa tarvitaan muutaman tunnin sisään tai viimeistään viikon aikana.

Jos haluat tilata kausihuollon ja varmistaa laitteistosi tilan, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia huolto@kylmakolmonen.fi. Sähköposti on paras tapa lähestyä, jos haluat ensin tarjouksen. Kerro tällöin viestissä mahdollisimman tarkkaan, mikä laite vaatii huoltoa, miten se on sijoitettu (sisälllä/ulkona, katonrajassa/lattiatasolla, erityisen ahtaasti…)  ja onko huoltoon liittyen joitakin rajoituksia. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä, käymme läpi työn hinnoittelun ja sovimme itse työstä.

Huoltosopimus yksinkertaistaa kylmälaitehuoltoa

Huoltosopimus tuo mielenrauhaa. Sovimme kylmälaitehuoltosopimuksessa säännölliset toimenpiteet tarkastuksineen ja määräaikaishuoltoineen. Sopimuksessa määritellään reagointiaika hälytyksissä, kun laitteisto vioittuu. Sopimusasiakkaiden hälytykset ovat aina priorisoituja, ne menevät keikkatöiden ja sopimuksettomien hätätöiden edelle.

Sopimusasiakkuus on erityisen suositeltavaa sellaisille kylmälaitteita käyttäville asiakkaille, joiden toiminnan jatkuvuus riippuu kylmälaitteistosta. Tällainen voi olla teollisuuden prosessijäähdytys, jota ilman tuotanto ei pyöri; sairaalan lääkesäilytys tai muut kylmää vaativat säilytykset ja prosessit; ravintoloiden tai kaupan kylmävarastointi, joka rikkoutuessaan tarkoittaa merkittäviä tappioita; tukkurin tai logistiikan kylmäjärjestelmät, joiden rikkoutuminen jättää jälleenmyyjien hyllyt tyhjiksi tai johtaa mahdollisesti toimittajan vaihtoon.

Kun kylmälaitejärjestelmät on tarkastettu ja huollettu säännöllisesti ja hätäapua saa hetkessä paikalle, toiminnan jatkuvuus ja turvallisuus on kylmää tarvitsevalle asiakkaalle taas hieman varmenpaa.

Mitä jos huolto ei auta?

Kylmälaiteasiantuntijamme tarkastavat laitteesi ja arvioivat sen kunnon ja käyttöiän. Jos laite vaikuttaa olevan lähellä elinkaarensa päätä tai sen huolto tuo vain hetkittäistä apua, asiantuntijamme kertoo tästä sekä olemassaolevista vaihtoehdoista. Kun laite on saapunut elinkaarensa päähän, saat meiltä uuden laitteiston urakkana tai pelkän kylmälaiteasennuksen. Autamme tarvittaessa vanhan laitteiston kierrättämisessä.

Kylmälaitehuollot

Soita ja me tulemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa huolto  

Kylmälaiteasennus

Teollisuus, terveydenhuolto, kiinteistöt, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat, suurkeittiöt, julkiset tilat... minne ikinä tarvitset kylmälaitetta, me asennamme sen.

Pyydä tarjous

Kylmä työ, lämmin jengi

Etsimme joukkoomme kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien osaajia.

Tule töihin

Hyvässä leimassa