raikas palvelu.

Asiakkaat viihtyvät, kun kylmälaitteet pelaavat

Ilmasto muuttuu ja ääriolosuhteet lisääntyvät. Toisinaan on 30 astetta lämmintä ja siitä puoli vuotta eteenpäin merkki muuttuu miinukseksi. Vaihteleva sää asettaa uusia vaatimuksia myös kylmälaitteille ja jäädytyskoneille. Paitsi että niiden on kestettävä uudenlainen ilmastorasitus, on niiden pystyttävä toimimaan myös aiempaa lämpimimmissä sääolosuhteissa - silti mahdollisimman ilmastoystävällisesti.

HORECA-puolen kylmäratkaisuissa teemme elintarvikkeiden säilytykseen sopivien säilytystilojen ja suurtalouskeittiöiden jäähdytysratkaisuja sekä niiden huoltoja. Lisäksi repertuaariimme kuuluu tilajäähdytys ja mukavuuskylmä: hotellihuoneiden ja yleisten tilojen jäähdytys.

Kylmälaitteiden ja jäähdytyskoneiden asennus hotelleihin, ravintoloihin ja suurkeittiöihin

Kylmäkolmosella on pitkä kokemus kylmälaitteistojen kokonaisurakoista sekä yksittäisistä laiteasennuksista ja uusimisista hotelleissa, ravintoloissa ja suurkeittiöissä. Olemme vuodesta 1986 tarjonneet asennusten lisäksi huoltopalveluita ja apua häiriötilanteisiin. Tarjoamme asentamiimme kohteisiin huoltosopimuksen,: saat ylläpitohuollon ja tarkastukset sekä priorisoitua apua, jos laitteistossa tulee joskus toiminnallisia ongelmia.

HORECA-puolen tilajäähdytysratkaisut tehdään useimmiten käyttäen vedenjäähdytyskoneita. Järjestelmässä kulkee vesi tai vesi-glykoliseos, joka siirtää kylmää tiloihin. Elintarvikeratkaisut teemme useimmiten ympäristöystävällisesti hiilidioksipohjaisesti tavanomaisten F-kaasuihin (kansankielellä freonit) perustuvien ratkaisuiden sijaan. Huoltoja suoritamme toki myös vanhempiin F-kaasujärjestelmiin.

Pitkän kokemus, laaja ammattitaito ja yli 30 tekijää takaavat, että pystymme hoitamaan suuretkin HORECA-kylmäprojektit alusta loppuun. Asiantuntemuksemme ja kertynyt kokemus auttavat myös sopivien kylmälaitteiden valinnassa kohteeseen ja oma laskentamme varmistaa, että laitteisto on oikein mitoitettu ja toimintavarma. Näin ruoka pysyy oikeassa lämpötilassa ja asiakastilat viileinä.

Kylmävarastoinnissa terveystarkastaja saattaa vaatia lämpötilaseurannan omavalvontaa. Toimitamme laitteet, joissa kone kerää automaattisesti tiedot ylös kirjanpitoa varten. Toimitamme myös jo olemassa oleviin laitteisiin erillisiä omavalvontalaitteita. Monesti laitteen modernisointi samalla voi olla järkevää. Uusien laitteiden ollessa kyseessä, on hyvä valita sellaiset, joissa seuranta on integroituna tai joissa on vähintään optio seurannalle.

Ennen uuden projektin alkua tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Otamme tarvittavia kuvia ja teemme saatujen tietojen perusteella projektista tarjouksen. Ota meihin yhteyttä kaikissa jäähdytystarpeissasi, niin selvitetään yhdessä parhaat ja toimivimmat ratkaisut kohteeseesi. Toimitamme mitä tahansa konemerkkiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jäähdytyskoneella, jota kutsutaan myös nimellä vedenjäähdytyskone (vjk), pystytään tarpeen mukaan jäähdyttämään esimerkiksi kokonaisia toimistorakennuksia ja serverihuoneita. Jäähdytyskoneita on olemassa pienistä, kanttiinsa yhden metrin pituisista, jopa linja-auton kokoisiin laitteisiin. Vedenjäähdytyskone kierrättää nimensä mukaan vettä, jonka avulla tilat jäähdytetään.‍

Kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto horeca-kohteissa

Jäähdytyskoneet tuovat mukavuutta asiakastiloihin ja huollettuina ne säilyttävät toiminnallisuutensa. Kylmälaitehuolloissa ennakointi tuo varmuutta ja turvallisuutta toimintaan. Kun laitteet huolletaan säännöllisesti, havaitaan mahdolliset viat tai toiminnan heikentyminen ajoissa ja niihin voidaan puuttua. Huoltamaton kylmälaite useimmiten jatkaa toimintaansa myös vajaatoimintaisena, jolloin sen energiankulutus nousee, lämmöntuotanto lisääntyy ja toimintavarmuus laskee laitteen tehdessä enemmän työtä halutun lämpötilan säilyttämiseksi. Tämä voi johtaa laitteen elinajan lyhenemiseen ja lopulta hajoamiseen. Täten laitteita kannattaa huoltaa ja tarkastaa säännöllisesti – säännöllinen huolto on laitteen elinkaaren kannalta myös ekologisin ratkaisu.

Hotellien, ravintoloiden ja suurkeittiöiden kylmälaitehuollossa tarvittavat varaosat on yleensä mahdollista saada nopeasti joko jo asentajan käsivarastosta, omasta keskusvarastostamme tai pääkaupunkiseudun monista tukkuliikkeistä. Pystymme myös ratkaisemaan vanhojen järjestelmien ongelmia tilanteissa, joissa laitteiston varaosia ei ole enää saatavilla. Näissä tilanteissa on kuitenkin olennaista varsinkin elintarvikeympäristössä aloittaa uuden laitteen hankinnan suunnittelu. Kerromme tilaajalle työssä ilmenneistä ongelmista ja etsimme niihin yhdessä parhaiten kohteeseen sopivan ratkaisun ja järjestelmän.

Huoltosopimus yksinkertaistaa kylmälaitehuoltoa

Huoltosopimus tuo mielenrauhaa ja huolletut toimivat laitteet eivät aiheuta palautevyöryä asiakkailta Tripadvisoriin. Sovimme kylmälaitehuoltosopimuksessa säännölliset toimenpiteet tarkastuksineen ja määräaikaishuoltoineen. Sopimuksessa määritellään reagointiaika hälytyksissä, kun laitteisto vioittuu. Sopimusasiakkaiden hälytykset ovat aina priorisoituja, ne menevät keikkatöiden ja sopimuksettomien hätätöiden edelle.

Kun kylmälaitejärjestelmät on tarkastettu ja huollettu säännöllisesti ja hätäapua saa hetkessä paikalle, toiminta rullaa viileästi eteenpän.

Kylmälaitehuollot

Soita ja me tulemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa huolto  

Kylmälaiteasennus

Teollisuus, terveydenhuolto, kiinteistöt, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat, suurkeittiöt, julkiset tilat... minne ikinä tarvitset kylmälaitetta, me asennamme sen.

Pyydä tarjous

Kylmä työ, lämmin jengi

Etsimme joukkoomme kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien osaajia.

Tule töihin

Hyvässä leimassa