Kylmälaite-asennus

Kylmälaitteiden asennukset, jäähdytysjärjestelmät ja kylmälaiteurakat

Jos jokin on varmaa ja toimii, se on Kylmäkolmonen. Vuodesta 1986 olemme asentaneet pääkaupunkiseudun kylmälaitteita sairaaloihin, ostoskeskuksiin, hotelleihin, teollisuuteen ja kauppoihin. Meille voit luottaa kylmälaiteasennuksesi - tai koko urakan. Teemme kylmälaitteiden kokonaisurakointia sekä suunnittelua ja mitoitusta.

Miksi tilata kylmälaitteet ja niiden asennus Kylmäkolmoselta?

Kylmäkolmonen on luotettava kumppani hoitamaan koko kylmäurakan hankinnoista asennuksiin. Meillä on kokemusta vuodesta 1986 myös laitteiston huollosta ja tarjoamme asentamiimme kohteisiin huoltosopimuksen,: saat ylläpitohuollon ja tarkastukset sekä priorisoitua apua, jos laitteistossa tulee joskus toiminnallisia ongelmia.

Pitkän kokemus, laaja ammattitaito ja yli 30 tekijää takaavat, että pystymme hoitamaan suuretkin kylmäprojektit alusta loppuun. Asiantuntemuksemme ja kertynyt kokemus auttavat myös sopivien kylmälaitteiden valinnassa kohteeseen ja oma laskentamme varmistaa, että laitteisto on oikein mitoitettu ja toimintavarma.

Myymme ja asennamme kaikenlaiset jäähdytyskoneet ja kylmälaitteet merkistä riippumatta. Suoritamme itse myös jäähdytyskoneiden ja kylmälaitteiden asennuksiin liittyvät sähkö- ja putkityöt, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan palvelun avaimet käteen. Huolehdimme tarvittaessa kaikista kuljetuksista, nostoista ja teemme muut tarvittavat aputyöt. Tarjoamme suunnittelu- ja mitoituspalvelut.

Ennen uuden projektin alkua tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Otamme tarvittavia kuvia ja teemme saatujen tietojen perusteella projektista tarjouksen. Ota meihin yhteyttä kaikissa jäähdytystarpeissasi, niin selvitetään yhdessä parhaat ja toimivimmat ratkaisut kohteeseesi. Toimitamme mitä tahansa konemerkkiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jäähdytyskoneella, jota kutsutaan myös nimellä vedenjäähdytyskone (vjk), pystytään tarpeen mukaan jäähdyttämään esimerkiksi kokonaisia toimistorakennuksia ja serverihuoneita. Jäähdytyskoneita on olemassa pienistä, kanttiinsa yhden metrin pituisista, jopa linja-auton kokoisiin laitteisiin. Vedenjäähdytyskone kierrättää nimensä mukaan vettä, jonka avulla tilat jäähdytetään.

Kylmäkolmonen asentaa useimmat kylmälaitteet

Me Kylmäkolmosella olemme monipuolisia kylmälaitteiden osaajia. Asennamme kaikki kylmälaitteet, pois lukien ammoniakkikiertoiset. Saat meiltä asennukset kaupan kylmälle eli pakastealtaille ja kylmäkaapeille ja kylmävarastoon, ilmanjäähdytykselle esimerkiksi hotelleihin ja ostoskeskukseen, prosessikylmälle teollisuuteen sekä moniin muihin kylmäkohteisiin. Asiakkaitamme ovat kiinteistömanagerit ja kiinteistöhuoltoyhtiöt; kunnat, sairaanhoitopiirit ja yksityiset sairaalat; teollisuuden, kaupan ja Horeca-alan yritykset. Ensiasennuksia teemme jo rakennusvaiheessa rakennuttajille ja rakennusyhtiöille.

Huoltosopimus yksinkertaistaa kylmälaitehuoltoa

Huoltosopimus tuo mielenrauhaa. Sovimme kylmälaitehuoltosopimuksessa säännölliset toimenpiteet tarkastuksineen ja määräaikaishuoltoineen. Sopimuksessa määritellään reagointiaika hälytyksissä, kun laitteisto vioittuu. Sopimusasiakkaiden hälytykset ovat aina priorisoituja, ne menevät keikkatöiden ja sopimuksettomien hätätöiden edelle.

Sopimusasiakkuus on erityisen suositeltavaa sellaisille kylmälaitteita käyttäville asiakkaille, joiden toiminnan jatkuvuus riippuu kylmälaitteistosta. Tällainen voi olla teollisuuden prosessijäähdytys, jota ilman tuotanto ei pyöri; sairaalan lääkesäilytys tai muut kylmää vaativat säilytykset ja prosessit; ravintoloiden tai kaupan kylmävarastointi, joka rikkoutuessaan tarkoittaa merkittäviä tappioita; tukkurin tai logistiikan kylmäjärjestelmät, joiden rikkoutuminen jättää jälleenmyyjien hyllyt tyhjiksi tai johtaa mahdollisesti toimittajan vaihtoon.

Kun kylmälaitejärjestelmät on tarkastettu ja huollettu säännöllisesti ja hätäapua saa hetkessä paikalle, toiminnan jatkuvuus ja turvallisuus on kylmää tarvitsevalle asiakkaalle taas hieman varmenpaa.

Kylmälaitehuollot

Soita ja me tulemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa huolto  

Kylmälaiteasennus

Teollisuus, terveydenhuolto, kiinteistöt, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat, suurkeittiöt, julkiset tilat... minne ikinä tarvitset kylmälaitetta, me asennamme sen.

Pyydä tarjous

Kylmä työ, lämmin jengi

Etsimme joukkoomme kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien osaajia.

Tule töihin

Hyvässä leimassa