Kylmälaitehuolto 24h päivystyksellä

Kylmälaitehuolto 24/7 h Kylmäkolmoselta. Tarjoamamme ammattitaitoinen kylmälaitehuolto on käytettävissä koko pääkaupunkiseudun alueella. Valttimme on huoltomme monimerkkisyys. Huollamme ja korjaamme kaikki kylmälaitemerkit. Kylmähuollon lisäksi toimitamme uudet kylmälaitteet. Teemme kylmälaitteiden kokonaisurakointia sekä suunnittelua ja mitoitusta. Räätälöimme kaikki palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Puh. +358 50 433 1189

Ripeä ja innovatiivinen kylmälaitehuolto

Me Kylmäkolmosella pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin huoltotarpeisiin ja pääsemme ripeästi paikan päälle. Tarvittavat varaosat on yleensä mahdollista saada nopeasti joko jo asentajan käsivarastosta, omasta keskusvarastostamme tai pääkaupunkiseudun monista tukkuliikkeistä. Innovatiivisuutemme ansiosta löydämme yleensä aina jonkin ratkaisun, jotta laite saadaan taas toimimaan, jos tarvittavaa varaosaa ei jostain syystä ole vielä taikka enää saatavilla.

Kylmälaiteasiakkaita monilta eri aloilta

Kylmälaitteilla tarkoitamme elintarviketiloissa ja kylmävarastoissa olevia kylmälaitteita. Niihin kuuluvat myös pakaste- ja kylmäsäilytystilat ja kalusteet. Asiakkaitamme ovat suurtalouskeittiöt, koulut, päiväkodit, sairaalat sekä erilaiset ruokalat ja luonnollisesti ravintolat. Myös kauppojen kylmäaltaat ja -kaapit kuuluvat asiantuntemuksemme piiriin. Huollettavia kylmälaitteita löytyy myös kerrostaloyhtiöiden kylmäkellareista. Yleisimmin kylmälaitehuoltopyynnöt tulevatkin meille kiinteistön huoltomiehen kautta. Emme huolla tai toimita kotitalouksien kylmälaitteita.

Kylmälaitteiden omavalvonta

Kylmävarastoinnissa terveystarkastaja saattaa vaatia lämpötilaseurannan omavalvontaa. Toimitamme laitteet, jossa kone kerää automaattisesti tiedot ylös kirjanpitoa varten. Toimitamme myös jo olemassa oleviin laitteisiin erillisiä omavalvontalaitteita. Monesti laitteen modernisointi samalla voi olla järkevää. Uusien laitteiden ollessa kyseessä, on hyvä valita sellaiset, joissa seuranta on integroituna tai joissa on ainakin optio sille, jos myöhemmin tuleekin tarve seurannalle.

Kylmälaitehuolto 24h

Meillä on 24h huoltopäivystys, jonka ansiosta kylmälaitehuolto on sopimusasiakkaidemme käytössä vuorokauden ympäri. Kartoitamme tarpeesi ja teemme tarjouksen juuri sinulle sopivasta palvelukokonaisuudesta. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia kylmälaitteiden toimivuudesta, koska Kylmäkolmonen on aina vain yhden puhelinsoiton päässä, päivin ja öin.

Yrityksemme on ollut toiminnassa jo vuodesta 1986 lähtien. Vuosien varrella olemme keränneet runsaasti kokemusta alalta ja päivittäneet jatkuvasti osaamistamme uusien tekniikoiden ja laitteiden suhteen. Asiakkaanamme saatkin siis varmasti osaavaa ja kokenutta huoltopalvelua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sopimusasiakkuudesta

Soita +358 50 433 1189.
Kylmäkolmonen Oy on luotettava ja tehokas kylmäalan ammattilainen
Myymälöiden ja elintarviketilojen kylmälaitteet
Laitoskylmälaitteet ja kiinteistöjen kylmälaitteet
Erikoistilojen kylmäkoneet
ATK-, sähkö-, toimisto- ym. tilojen ilmastoinnin jäähdytys, ilmastoinnin vedenjäähdyttimet merkistä riippumatta

Päivystys 24h

Palvelemme sopimusasiakkaitamme vuorokauden ympäri

Kylmäkolmonen Oy | Rälssitie 7C, 01510 Vantaa | Puh. +358 50 433 1189 | Y-tunnus: 0628949-0 | huolto@kylmakolmonen.fi