Jäähdytyskone – Myynti, huolto, asennus

Myymme, huollamme ja asennamme kaikenlaiset jäähdytyskoneet merkistä riippumatta. Suoritamme itse myös jäähdytyskoneiden asennuksiin ja huoltoihin liittyvät sähkö- ja putkityöt, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan ”avaimet käteen” palvelua. Huolehdimme tarvittaessa myös kaikista kuljetuksista, nostoista ja teemme muut tarvittavat aputyöt. Tarjoamme lisäksi suunnittelu- ja mitoituspalvelut.

Toimimme pääkaupunkiseudulla eli toimialueeseemme kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Asiakaskuntaamme koostuu pääasiassa rakennuttajista, rakennusfirmoista ja huoltoyhtiöistä. Meiltä saat myös 24/7 huoltopäivystyksen. Huollamme ja korjaamme kaikkia merkkejä ja malleja.

Tarpeitasi vastaava jäähdytyskone

Ennen uuden projektin alkua tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Otamme tarvittavia kuvia ja teemme saatujen tietojen perusteella projektista tarjouksen. Ota siis meihin yhteyttä kaikissa jäähdytyskone tarpeissasi, niin selvitetään yhdessä parhaat ja toimivimmat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Toimitamme mitä tahansa konemerkkiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Jäähdytyskoneella, jota kutsutaan myös nimellä vedenjäähdytyskone (vjk), pystytään tarpeen mukaan jäähdyttämään esimerkiksi kokonaisia toimistorakennuksia ja serverihuoneita. Jäähdytyskoneita on olemassa pienistä, kanttiinsa yhden metrin pituisista, jopa linja-auton kokoisiin laitteisiin. Vedenjäähdytyskone kierrättää nimensä mukaan vettä, jonka avulla tilat jäähdytetään.

Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa palvelua

Olemme tunnettuja ripeydestämme ja innovatiivisuudestamme. Pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja pääsemme paikan päälle nopeasti. Huoltomiehillä on autossa aina mukana käsivarasto yleisimpiä varaosia, joilla jäähdytyskone saadaan ripeästi kuntoon. Jollei tarvittavaa osaa löydy sieltä, voidaan se hakea omasta keskusvarastostamme. Tämän lisäksi pääkaupunkiseudulla on useita varaosaliikkeitä, joten vain harvoin tarvittavaa osaa ei ole saatavilla. Jos näin kuitenkin joskus sattuu, yritämme keksiä jonkin väliaikaisratkaisun, jotta jäähdytyskone saadaan toimimaan oikean osan saapumiseen asti.

Kokemusta 30 vuoden ajalta

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1986, joten valitsemalla meidät saat varmasti kokenutta ja osaavaa palvelua. Ota yhteyttä ammattitaitoisiin jäähdytyskoneiden ammattilaisiin niin autamme mielellämme.

Kylmäkolmonen Oy on luotettava ja tehokas kylmäalan ammattilainen
Myymälöiden ja elintarviketilojen kylmälaitteet
Laitoskylmälaitteet ja kiinteistöjen kylmälaitteet
Erikoistilojen kylmäkoneet
ATK-, sähkö-, toimisto- ym. tilojen ilmastoinnin jäähdytys, ilmastoinnin vedenjäähdyttimet merkistä riippumatta

Päivystys 24h

Palvelemme sopimusasiakkaitamme vuorokauden ympäri

Kylmäkolmonen Oy | Rälssitie 7C, 01510 Vantaa | Puh. +358 50 433 1189 | Y-tunnus: 0628949-0 | huolto@kylmakolmonen.fi